Крафтова серія натурального мила

Довгий час ми не змінювали рецептур нашого мила. Але хочеться пробувати щось нове, хочеться експериментувати. Тому час-від-часу ми виготовляли нові різновиди мила, але використовували їх для власних потреб.

Якось ми зрозуміли, що наекспериментували чималу кількість вдалих рецептів. І вирішили випустити ще одну серію мила – крафтову.

Назва “крафтове мило” може здатися трохи нелогічною, бо наше мило без винятків можна назвати крафтовим.

Слово крафтове  в широкому вжитку почали застосовувати для позначення пива, яке виготовляється невеликими пивоварнями. Але зараз це слово почали виготовляти для позначення інших продуктів. З’явився крафтовий шоколад, крафтове морозиво, крафтові бургери та багато іншого.

Саме слово “крафтове” походить від англійського  “craft”, яке можна перекласти як “ручна робота”, ремесло.

Фактично словом крафтове можна назвати усі товари, виготовлені в майстернях за оригінальними авторськими рецептурами, а також  все, що виготовляється вручну, а не за допомогою станків. У більшості випадків крафтова продукція відрізняється натуральністю та ретельно підібраними компонентами.

Тож усе наше мило можна назвати крафтовим. Для чого тоді нам окрема крафтова серія?  Це окрема серія, в якій ми будемо експериментувати, втілювати свої найсміливіші фантазії. Це мило, яке виготовляється під настрій, під пору року. Ми будемо постійно змінювати та шукати нові рецептури для крафтового мила.

Тому ця серія для нас особлива. А слово крафтове це якраз вдале слово на нашу думку.

Знайти усі товари з крафтової серії можна за посиланням – крафтова серія.

 

2 thoughts on “Крафтова серія натурального мила

    • Nathnennia says:

      Доброго дня! З ягідними трохи проблемно, так як для цього потрібні віддушки замість ефірних олій. А мило з корицею обов’язково буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *