Косметика в подарунок: що варто дарувати, а що ні

Косметика – один з найпопулярніших видів подарунків. Адже це з одного боку практично з іншого – красиво. Правильно підібраний косметичний подарунок не буде перекидатися на полицях. А користування косметики – зазвичай приносить ще і позитивні емоції. Бо навіть звичайнісінька масочка для обличчя, подарована дружині, – це не просто продукт, а причина знайти час для догляду за собою, для відпочинку. 

Косметику все частіше обирають у подарунок і не лише для найближчих людей. Набори натуральної косметики останнім часом нерідко купують для колег по роботі і  замовляють  у вигляді корпоративних подарунків.  Але не усю косметику можна дарувати. Тому ми вирішили розібрати, що варто дарувати, а що ні.

Можна дарувати усім

Є чимало різновидів косметики, які можна дарувати майже усім – друзям, родичам, колегам по роботі. Сюди можна віднести мило ручної роботи, різноманітні олії, квіткові водички, бальзами для губ. 

Якщо Ви не дуже добре знаєте, які запахи можуть сподобатися, а які ні, обирайте універсальні продукти, які підходять всім – такі як мило, гель для душу, крем для рук. Якщо людині не сподобається запах, вона може віддати подарунок комусь з членів родини. 

Обирайте універсальні продукти, які підходять всім – такі як мило, гель для душу, крем для рук.

Тільки для найближчих

Такі предмети  крем для обличчя, маски, шампуні, тоніки краще дарувати тільки добре знайомим людям. Така косметика підбирається за типами шкіри і з врахуванням різних індивідуальних особливостей. Якщо Ви тип шкіри не знаєте, краще не намагатися вгадати. Також косметика може не підійти чи не сподобатися, навіть якщо Ви знаєте і тип шкіри та інші особливості. 

До цієї категорії відноситься і декоративна косметика – помади, тіні, рум’яна та інше. 

Але правило не діє, якщо Ви точно знаєте, якій косметиці людина надає перевагу або, якщо Вам натякнули, що хочеться отримати саме косметику для догляду за обличчям. 

Тільки по спеціальному замовленню

Є косметика, яка може здатися неприємним натяком. Це якісь засоби для проблемної шкіри, креми для в’янучої шкіри, тональні засоби, шампунь від лупи.  Окремі люди не побачать в цьому жодного натяку і будуть вдячні за справді корисний продукт. Іншим такий подарунок, навіть, якщо цей продукт може бути для них необхідним, може бути дуже неприємним. 

Звичайно, такі правила не діють, якщо Вас попросили подарувати саме один з цих засобів. Бо, якщо мама попросила підібрати їй якийсь противіковий крем, то таким подарунком Ви проявите турботу і любов. 

Доречі, косметику для мам і бабусь дарувати потрібно і якомога частіше, адже вони завжди економлять на собі. 

2 thoughts on “Косметика в подарунок: що варто дарувати, а що ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *